top of page

Tanaka Teatre

CONTES DEL MÓN

La Lilian i la Sophie són dues germanes que han voltat per tot el món. Ara viatgen en un tren mític de llarg recorregut: el Transiberià. Però no estan gaire acostumades a les baixes temperatures de l'estepa russa i per entretenir-se i fer passar el fred s'expliquen contes.

Compartiran amb el públic tres històries que han conegut rondant pel món i esbrinaran amb els seus companys d'aventures el missatge que s'hi amaga darrere.

Viatja sobre els raïls de la fantasia! 

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

DURADA 45 minuts

TEMPS DE MUNTATGE 1 hora

 

TEMPS DE DESMUNTATGE 1 hora

 

ESCENARI MÍNIM 4x4x3 m 4 metres d’amplada, 4 de fondària, 3 d’alçada (ideal) encara que l’escenografia és adaptable a qualsevol espai escènic.

 

IL·LUMINACIÓ Taula Behringer LC 2412 Dimmer Behringer LD 6230 Dues torres de llum, 8 PAR 36 de 500w, 4 PC de 500w i 2 FRESNER de 500w. En espais petits la companyia disposa d’un senzill equip de llums (*). En teatres, disposem de plànol de llums amb totes les necessitats detallades.

 

SO Equip de PA de 720 watts. Taula de so Soundcraft EPM-6. Reproductor. Dos micròfons sense fil. En cas que l’espai no disposi de so, el pot portar la companyia.

 

MATERIAL A CÀRREC DE L’ESMPRESA CONTRACTANT Una presa de corrent a l’escenari TRIFÀSIC (5 puntes) de 32A/380v i 12kw de potència. (*) En espais petits la companyia requereix d’una presa de corrent per a 1500w a peu d’escenari o a una distància màxima de 20 metres.

DOCUMENTACIÓ:

TANAKA TEATRE - Contes del Mon (6)
TANAKA TEATRE - Contes del Mon (5)
TANAKA TEATRE - Contes del Mon (2)
TANAKA TEATRE - Contes del Mon (1)
TANAKA TEATRE - Contes del Mon (3)

ALTRES ESPECTACLES:

bottom of page