top of page
Amb K de Karla:

Amb K de Karla Ramos, una actriu polifacètica amb àmplia experiencia en el teatre, la improvisació i animacions de tot tipus. Formada en art dràmatic, clown, cabaret i jazz entre d’altres. Component de la companyia Impro Acatomba. Show-woman amb ganes de fer-vos passar una estona divertida.

Companyies i artistes

Aquí trobaràs totes les companyies que representem.
El Burro dels Jocs:

El Burro dels Jocs som una companyia de produccions per a tots els públics, especialitzada en jocs de carrer, festes i propostes on no es deixin de banda els nostres valors culturals. El nostre objectiu és fer arribar la cultura i les tradicions a través del joc i la festa, des d’un punt de vista diferent i innovador. Movem il·lusions perquè creiem en la importància de generar il·lusions tan als organitzadors com al públic, ja que mitjançant el joc establim relacions i sensacions d’haver participat en un espectacle fet a mida en cada ocasió, i alhora d’una gran festa.

Festimbal:

Festimbal és un grup de percussió afrobrasilera de Barcelona, format a finals del 2006. Influenciat pels grups més representatius de Salvador de Bahia (Timbalada, Olodum, Ilé Aiyé...), elabora un format d’actuació carregat de samba-reggae, samba afro i percussió tribal; mesclant balls, coreografies i moltes sorpreses per al públic.

Tanaka Teatre:

Tanaka Teatre és una companyia sorgida de la inquietud de dues actrius amb una àmplia experiència en el món infantil, tant en el camp teatral com educatiu. En tots els seus espectacles, la comèdia i els valors pedagògics s’entrellacen en un còctel que aconsegueix agradar a tots els públics.

Per als seus projectes Tanaka Teatre fa una acurada recerca de contes, llegendes i articles relacionats amb el tema que es pretén treballar i aprofundir. L’objectiu és difondre la cultura, fomentar la convivència i assumir els valors implícits dels contes. El resultat són espectacles de teatre i titelles, amb música, danses i un vestuari colorista, perquè petits i grans visquin l’experiència de viatjar des d’una butaca. Cada espectacle disposa d’un dossier pedagògic elaborat per mestres i per les dues fundadores, actrius i també psicòloga i biòloga de formació.

Més Tumacat:

L’any 2002, la Cia. Més Tumàcat comença el seu particular bagatge pel món de l’animació Infantil, els titelles i el Circ.
La seva trajectòria els ha portat a fer més de 1500 actuacions arreu de Catalunya i Andorra.
I des del Setembre 2012, FIRA DE TÀRREGA, per la resta de l'estat Espanyol amb l'espectacle F.L.A.S.H.
Estan presents en les PRINCIPALS FIRES I FESTIVALS del sector (Tàrrega, La Mostra d’Igualada, Fira Tradicional de Manresa, Fira de titelles de Lleida, Festival de Pallassos de Cornellà,Festival de Circ de Terrassa, Festival de Carrer de Viladecans, Pallasòdrom de Vilaseca, Balkiberfest…
Col.laboren de forma desinteressada amb Creu Roja i son expedicionaris amb Pallassos Sense Fronteres des de 2008.

Espectacles i activitats
Espectacles:
Espectacles i activitats:
Òscar Sanjuan:

Oscar Sanjuan interpreta a varios personajes para crear diferentes estilos, desde el personaje mistico capaz de hacer que realices pequeños milagros, a  un personaje que jamas creerias que seria tan interesante, pasando por un mago de la edad media que te hara volver a creer en la magia y que es impactante para niños y para adultos. 

Espectacles i activitats:
Circ Vermut:

En Jordi i en David es coneixen des de fa temps, compartint espai d’entrenament a l’associació de circ Cronopis. Després d’haver fet algunes accions conjuntes en presentacions a l’espai decideixen començar aquest projecte. Creen la companyia de Circ Vermut i el seu primer espectacle junts:

Espectacles i activitats:
Associació Acatomba:

La Companyia IMPRO ACATOMBA neix l'any 2001 al barri de Gràcia de Barcelona i es crea com a companyia teatral tenint sempre molt present l'estil de la improvisació.

Debuta amb un espectacle propi que barreja el text amb al improvisació. Després de veure l'esplèndid resultat segueixen experimentant amb aquesta barreja explosiva fins que, finalment, es dediquen de ple a la màgia de la improvisació teatral.

Després de tanta experiència i estudi en aquesta disciplina, ACATOMBA es converteix en un dels referents d'aquest estil teatral a Barcelona arribant a representar un gran nombre d'espectacles i recórrer tot el país amb viatges a l'estranger i assolint premis i aplaudiments a tot arreu on hi van.

el seu prestigi a nivell internacional i el seu esperit nòmada els ha fet improvisar i impartir classes d'improvisació per tot el país i a l'estranger. El que més els agrada és compartir, conéixer, seguir aprenent i mostrar la seva feina per tots els racons possibles.

Espectacles i activitats
Espectacles
In the mood:

Formació amb més de 5 anys de recorregut. Amb un variat repertori que va des del pop-rock dels 80-90 passant per temes més clàssics o standards fins als més actuales Adele o Amy Winehouse portats a estils diferents per aconseguir crear un ambient InTheMood.

Espectacles i activitats:
Mala vida

Mala Vida define su espectáculo como un "show interactivo ", donde la participación del público se hace indispensable . Unos músicos experimentados en bandas de versiones desde hace años , demuestran su experiencia con un directo contundente y festiu.Amb un repertorio basado en el pop -rock español de los 80 hasta el más actual , consiguen cautivar al público de todas las edades en cada una de sus actuaciones . Su éxito se basa en una cuidada selección del repertorio ( escogiendo el mejor para cada tipo de actuación) , la manera de interpretarlo y , sobre todo , la complicidad con el público , haciendo que sea también una parte de la espectáculo

Espectacles i activitats:
Germans molèstia

Germans Molèstia es una banda de versions de clàssics de rock, pop, soul, funk... des dels anys 50 fins al 2000. El formen nou membres: dos cantants, guitarra, baix, bateria, teclat, saxos alt i tenor i trombó.

EL CONCERT

És un espectacle molt participatiu, on el públic canta, balla, puja a l’escenari o simplement gaudeix escoltant les cançons. Hi podeu trobar peces poc habituals que de ben segur tothom recorda i que donen un toc distintiu a la seva proposta. Germans Molèstia va renovant el seu repertori amb regularitat, sempre versionant temes de més de deu anys.

Espectacles i activitats:
El Coloraines

El Coloraines és l’animador de la Coloraines Band des dels seus inicis. Educador de professió i animador per vocació s’inicia formant part de  la companyia de teatre CTT de L’Hospitalet de Ll, fent col·laboracions amb altres companyies de teatre de la ciutat. Ha participat en diferents espectacles de companyies com Comediants, Temps de Teatre, Pànic Teatre, Únics produccions, etc.
Mestre de ceremònies de la programació familiar Viu el Teatre, al  teatre Poliorama des de l’any 2002 fins el 2010. Forma part de la companyía de pallassos Somriures a la Maleta i dona vida al Màgic Coloraines, a més a més de realitzar espectacles de Clowclusions en diferents fòrums del Tercer Sector

Espectacles i activitats:
Cia. PetoNassos

5 actors que de forma itinerant, es mouran per l’espai pactat interactuant amb les persones que es vagin trobant i de tant en tant, es pararan per fer un show de 10 -15 minuts en parada on desplegaran tots els seus recursos.  

Espectacles i activitats:
Disco Move It

Un fantàstic grup de ballarins, cantants i actors que et faran gaudir de la música d'una forma que no t'esperes. Ballaràs i cantaràs al ritme dels temes més actuals i els grans èxits de tots el temps. 

Espectacles i activitats:
Love Party

Deixa’t guiar per les Afro-Ditas. Elles son Erotika i Apasionad, i tenen les claus perquè et relacionis amb molts gent en aquesta festa. 
Cada cop que prenguis una copa rebràs una “prova” si assoleixes el repte i ho demostres a les amfitriones tindràs un obsequi. 
Durant la nit tindràs l’oportunitat de ballar els balls de les Afro-Ditas, unes coreografies divertides i picants  
Deixa la timidesa, perfuma’t, posa’t la millor roba interior i... vine a la festa!

Espectacles i activitats:
Turuleta Band

Turuleta Band és una companyia que ofereix una animació de 3 hores en que es combina el taller de pinta-carones i el de figures de globus amb una animació de cançons, màgia per a nens, jocs... 
 
Actuació de 3 hores portada per 1, 2 o 3 personatges, Mr. Chuche i la Sra Gominola o la festa Pirata.

Espectacles i activitats:
Hecatombe Teatral

“Me llaman Hecatombe por que después de mi paso, nada vuelve a ser como antes”

David Soro

Actor format en les disciplines d’art dramàtic, cant, ballet clàssic i jazz, ha creat l’univers Hecatombe, irreverent, provocador, però sobretot divertit i gens ofensiu.

 

Hecatombe, és un transformista que canta en directe, balla, fa monòlegs i interactua amb els assistents transformant qualsevol trobada en un acte inoblidable.
Riures i bon gust assegurats.
Des de presentar un esdeveniment a muntar un cabaret tot és possible amb ella.
 

Espectacles i activitats:
B-Funk

B-funk és una banda professional de versions els components de la qual han treballat al costat d’artistes com Boney M, Sergio Makaroff, David Bisbal, Miguel Ríos, Armando Manzanero, Coco Comin i Ramoncín entre d’altres.  
La seva professionalitat i experiència garantitzen un so personal i ple d’energia en un repertori que va des del més pur funky-disco dels  anys 70 passant per clàssics imprescindibles de la pista de ball com són James Brown, Earth wind & fire, Jamiroquai, Stevie Wonder i Donna Summer, tot per oferir un espectacle en rigorós directe ple de diversió i de gran qualitat musical que fa ballar i gaudir a tots els amants de la bona música.

Espectacles i activitats:
Galetes Franklin

Galetes Franklin és un grup tribut a la gran artista Aretha Franklin. Format per Mònica Monge i Maira Comalat a la veu, Ferran Irzo a la guitarra, Ferran Aguiló al baix, Coqui Castells a la bateria, Nil Vila al saxo alt, Pau Sarraute  a la trompeta i Joan Vallcorba al teclat, ens ofereix un extens repàs al repertori d'una de les més grans veus de la música popular.

Espectacles i activitats:
Valentín Moya Trio

Coincidint amb el centenari del naixement de Django Reinhardt (1910), neix aquest trio barceloní format per tres músics professionals pioners del gipsy swing a Catalunya.

 

Aquest nou projecte musical creat per Valentí Moya té com a objectiu principal contribuir a la difusió del jazz manouche o gipsy swing al nostre país, estil creat pel guitarrista Django Reinhardt a la primera meitat del segle XX.

Espectacles i activitats:
Guateque Town

HAN TORNAT!

Aquí tenim de nou a aquests intrèpids músics armats fins a les dents i amb una irresistible sel·lecció de cançons dels anys seixanta disposats a fer-te vibrar. 

En aquesta ocasió,, el "dolent" de l'Andy Gemmell i la seva guitarra sumen i multipliquen forces al costat de l'explosiva Satah Davison i la descarada Helen Rowson per oferir-te una nit trepidant d'intenses harmonies i potent percussió.

Uneix-te a ells i deixat emportar al cantó més fosc del country, vintage pop i swing.

Molt aviat en un tuguri proper... No t'ho perdis!

"Originals, autèntics, genuïns, així són... Guateque Town"

Espectacles i activitats:
La Lola

LaLola neix a la primavera del 2013 de les ganes de fer una rumbeta fresca, amb toques de rock, flamenc i jazz. 
És un projecte musical jove que parla de coses quotidianes, de les que poden passar cada dia en una ciutat com pot ser Barcelona. 

Espectacles i activitats:
Pixie Dixie

Pixie Dixie es una formació musical que neix a Lleida l’any 1994, integrada actualment por vuit components de camps i experiències tan diferents como el jazz, el country, el rock&roll, la música de ball o el teatre.  El resultat de la gran varietat d’estils i procedències es el seu ampli repertori, que inclou música Dixieland, New Orleans, Swing, Jungle, Jumping, Boogie Woogie y Rhythm& Blues, amb especial atenció a grans cantants del Jazz, como Ella Fitgerald, Billie Holiday o Dinah Washington.  

Espectacles i activitats:
Petit Comitè

Petit Comitè és una formació musical en format acústic amb un ampli i variat repertori composat per versions que abarquen diversos estils musicals com el Pop, el Rock, la Rumba, versions per a ambient "brasserie".

Format per Txell Lasheras (veu) i Pedro Calderón (guitarra), dos versàtils músics amb àmplia experiència i llarga trajectòria professional.

Espectacles i activitats:
Two sistas

Two sistas omple d'energia allà on la seva música sona.

Aquestes dues dones amb les seves veus i instruments recorren el funk, soul, pop, reggar, R&B, hiphop i demés gèneres musicals amb un estil original, elegant i desenfadat.

Espectacles i activitats:
Scura Splats

Scura Splats es va crear l'any 1997 de la mà de Joan Raga i Carme Canós. Al llarg d'aquests 16 anys s'han creat més de 15 espectacles entre produccions pròpies i coproduccions.

Els seus espectacles han sigut representats en infinitat de ciutats i pobles de tota la geografia espanyola i des del passat 2002 Scura Splats ha obert els seus horitzons al públic internacional.

Progressivament Scura Splats ha incorporat a les seues representacions diferents disciplines artístiques, com ara la dansa, el circ, la música i la pirotècnia, amb què crea espectacles versàtils que han tingut una acollida extraordinària entre el públic.

Espectacles i activitats:
Vanessa Varela Animaccions

Vanessa Varela Blanco és cantant, animadora, llicenciada en Psicologia, amant del Creixement.

té més de 14 anys d´experiència Creant Experiències entorn al món de l´Animació Infantil, celebrant el Creixement, compartint música, jocs, dances i somriures!

Animacions per a Aniversaris, Casaments, Comunions i altres tipus de Celebracions (events Privats, Escoles, Centres Cívics, Empreses…) en les que Celebrar el Creixement  posan-t´hi Cos i Ànima és el nostre Compromís. 

Espectacles i activitats
Eudald Casals

Pallasso, actor, animador, dissenyador i artista plàstic, L'Eudald casals té una amplíssima trajectòria artística en diversos espectacles, fires i festes tradicionals, esdeveniments de tot tipus i animacions infantils i comercials. La seva especialitat és la creació de personatges completament originals que us sorprendràn en qualsevol acte. La creació de personatges inclou maquillatge professional i disseny i confecció d'esplèndids vestuaris que us deixaran bocabadats.

Espectacles i activitats:
Big Mouthers

BIG MOUTHERS nace el 10 de Mayo de 2014 como grupo de covers en la ciudad de Barcelona. En pocos meses logran consolidarse como la banda de versiones internacionales más impactante y solicitada del país.
Más de 200 actuaciones anuales, así como varias residencias como banda fija en algunas de las mejores salas de la ciudad, entre ellas Luz de Gas, avalan su profesionalidad, seriedad y compromiso.

Su contundente, enérgico y atronador directo, unido a un atractivo y auténtico look, son el rasgo diferencial que los ha consagra como banda referente y de moda de la ciudad.

Espectacles i activitats:
bottom of page