top of page

Tanaka Teatre

CONTES DE LA MEDITERRÀNIA

A les germanes Baldufa els encanta viatjar per tot el món. Ara són a bord d'un vaixell a alta mar, a punt per viure noves aventures. 

Vols descobrir perquè la mar és salada? Has parlat mai amb peixos xerraires que concedeixen desitjos? Coneixes alguna sirena? I gegants dormilegues? T’agradaria trobar el tresor d’en Barba-roja? 

Teatre, titelles i molts personatges per viure els contes tradicionals de les costes de Catalunya, Egipte, Grècia, Algèria, Itàlia i Turquia. 

Un viatge per diferents cultures mil·lenàries que conviuen en tres continents amb molts elements comuns. Converteix-te en un mariner navegant per una mar de diversió i submergeix-te en els sons, les històries, les cançons i les olors de la Mediterrània! 

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

DURADA 60 minuts

 

TEMPS DE MUNTATGE 2 hores

 

TEMPS DE DESMUNTATGE 1 hora

 

ESCENARI MÍNIM 5x5x3 m 5 metres d’amplada, 5 de fondària, 3 d’alçada (ideal) encara que l’escenografia és adaptable a qualsevol espai escènic.

 

IL·LUMINACIÓ Taula Behringer LC 2412 Dimmer Behringer LD 6230 Dues torres de llum, 8 PAR 36 de 500w, 4 PC de 500w i 2 FRESNER de 500w. En espais petits la companyia disposa d’un senzill equip de llums (*). En teatres, disposem de plànol de llums amb totes les necessitats detallades. SO Equip de PA de 720 watts. Taula de so Soundcraft EPM-6. Reproductor. Dos micròfons sense fil. En cas que l’espai no disposi de so, el pot portar la companyia.

 

MATERIAL A CÀRREC DE L’ESMPRESA CONTRACTANT Una presa de corrent a l’escenari TRIFÀSIC (5 puntes) de 32A/380v i 12kw de potència. (*) En espais petits la companyia requereix d’una presa de corrent per a 1500w a peu d’escenari o a una distància màxima de 20 metres.

DOCUMENTACIÓ:

TANAKA_TEATRE_-_Contes_de_la_Mediterrània_(2)
TANAKA_TEATRE_-_Contes_de_la_Mediterrània_(3)
TANAKA_TEATRE_-_Contes_de_la_Mediterrània_(1)
TANAKA_TEATRE_-_Contes_de_la_Mediterrània_(4)

ALTRES ESPECTACLES:

bottom of page