top of page
Animació
Circ
Teatre
Infantil
Música

Un sopar de feina, un aniversari, la presentació d'un producte, una inauguració… qualsevol trobada amb més de 5 persones pot esdevenir inoblidable per als assistents amb una bona animació.

 

Una animació és una acció teatral interactiva i participativa que tot i que té un guió previ s'improvisa i s'adapta a la reacció del públic sobre la marxa.

 

Expliqueu-nos l’esdeveniment i us dissenyarem una animació a mida de les vostres necessitats, ens adaptem a l’edat i quantitat del públic, a l’espai i per suposat al pressupost que tingueu. Sense compromís, deixeu-vos sorprendre per les idees del nostre equip de creatius i la professionalitat dels nostres col·laboradors.

Una discoteca, una nau industrial, un teatre, la plaça del poble, una façana.., qualsevol lloc pot acollir un espectacle de circ.

Artistes especialitzats en les seves disciplines ens mostren els fruits d’anys de formació i moltes hores d’entrenament sorprenent-nos amb fites “impossibles”, desafiant la gravetat, creant moments de gran bellesa plàstica en la seva posada en escena.

Oferim una sèrie de números combinables entre ells per fer un espectacle a mida de les necessitats i possibilitats de l’espai o la possibilitat de dissenyar un espectacle expressament per l’ocasió.

 

Des d’ACTIM estem en una constant recerca i selecció d’espectacles de qualitat que aportin quelcom especial a l’espectador.


Proposem un model de teatre que emociona, provoca, estimula i sedueix, i per això comptem amb diverses opcions.


Comèdies, Tragèdies, Musicals, Drames, Monòlegs, Màgia, Cabaret, Concerts teatralitzats..., diferents creacions que ens ofereixen les companyies que representem i produccions pròpies de petit i gran format per fer allà on hi hagi un escenari i es compleixin els requisits tècnics de cada espectacle.

 

Hi ha una obra de teatre per a cada públic i cada ocasió.

 

Les nostres activitats per a infants tenen com a fita que el nen es diverteixi i participi.

 

Representem diferents companyies de teatre familiar que proposen unes obres educatives, que van acompanyades d’un dossier educatiu per poder treballar amb els nens a les aules els valors com la solidaritat, el treball en equip, la diversitat, la música com a mitjà de comunicació, ...

 

ACTIM ofereix també la possibilitat de dissenyar activitats a mida de qualsevol temàtica amb coreografies, màgia, cantants i personatges fantàstics que els faran volar la imaginació.

 

També oferim inflables, tallers, atraccions, jocs i altres activitats de lleure per a tota la família.

La música està present en totes les celebracions, i ACTIM us proposa un ampli ventall de duets, trios, quartets, grups i orquestres de diferents estils per poder amenitzar des d’una petita festa privada a una festa major.

Música en directe per als vostres esdeveniments des del ball de festa major a concerts de rock, blues, rock català, jazz, rumba, havaneres, ...

I si voleu una altra manera de gaudir de la música més econòmica pregunteu per les nostres Disco-mòbils amb animació o el nostre “Karaoke”

Per ballar, per cantar, per acompanyar, per jugar, ...; la música és sempre imprescindible a qualsevol acte social.
 

 

Serveis

Aquí trobaràs totes els serveis que et podem oferir.
bottom of page