top of page

Tanaka Teatre

CONTES DE NADAL

La Lilian i la Sophie han fet un punt i a part als seus viatges per celebrar el Nadal en família. I és que els hi encanta fer el pessebre i representar Els pastorets, com a tots els nens de Catalunya. Però també saben que cada cultura viu aquestes festes d'una forma diferent. Ens ho explicaran a través de contes màgics d'arreu del món.

Amb elles viatjarem als freds boscos russos de la mà del Rei de Gebra, assistirem al descobriment de la Terra amb els warau de les Índies Occidentals, descobrirem el miracle del canelobre jueu que va estar encès durant vuit dies seguits i entendrem per què a la Xina celebren el cap d'any dues vegades.

Tot això sense oblidar-nos de fer un repàs a algunes de les nostres tradicions com el tió o el caganer. 

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

DURADA 60 minuts

 

TEMPS DE MUNTATGE 2 hores

 

TEMPS DE DESMUNTATGE 1 hora

 

ESCENARI MÍNIM 6x5x3 m 6 metres d’amplada, 5 de fondària, 3 d’alçada (ideal) encara que l’escenografia és adaptable a qualsevol espai escènic.

 

IL·LUMINACIÓ Taula Behringer LC 2412 Dimmer Behringer LD 6230 Dues torres de llum, 8 PAR 36 de 500w, 4 PC de 500w i 2 FRESNER de 500w. En espais petits la companyia disposa d’un senzill equip de llums (*). En teatres, disposem de plànol de llums amb totes les necessitats detallades.

 

SO Equip de PA de 720 watts. Taula de so Soundcraft EPM-6. Reproductor. Dos micròfons sense fil. En cas que l’espai no disposi de so, el pot portar la companyia.

 

MATERIAL A CÀRREC DE L’ESMPRESA CONTRACTANT Una presa de corrent a l’escenari TRIFÀSIC (5 puntes) de 32A/380v i 12kw de potència. (*) En espais petits la companyia requereix d’una presa de corrent per a 1500w a peu d’escenari o a una distància màxima de 20 metres.

DOCUMENTACIÓ:

TANAKA TEATRE - Contes de Nadal (7)
TANAKA TEATRE - Contes de Nadal (5)
TANAKA TEATRE - Contes de Nadal (6)
TANAKA TEATRE - Contes de Nadal (1)
TANAKA TEATRE - Contes de Nadal (3)
TANAKA TEATRE - Contes de Nadal (2)
TANAKA TEATRE - Contes de Nadal (4)

ALTRES ESPECTACLES:

bottom of page