EUDALD CASALS

Pallasso, actor, animador, dissenyador i artista plàstic, L'Eudald casals té una amplíssima trajectòria artística en diversos espectacles, fires i festes tradicionals, esdeveniments de tot tipus i animacions infantils i comercials. La seva especialitat és la creació de personatges completament originals que us sorprendràn en qualsevol acte. La creació de personatges inclou maquillatge professional i disseny i confecció d'esplèndids vestuaris que us deixaran bocabadats.

CONTA CONTES:

L'Eudald explica un conte ajudant-se de diferents elements (joguines, titelles, disfresses, objectes, dibuixos, etc.) incentivant la participació de la mainada amb jocs, cançons, endevinalles... Cada nen s'emportarà un dibuix referent al conte per colorejar, retallar, etc.

Cada dia un conte diferent explicat per un personatge diferent. Els contes són dramatitzats per l'actor i es combinaran contes clàssics d'arreu del món , contes més moderns i actuals i contes tradicionals de casa nostra.

MANUALITATS:

L'actor mostra com realitzar algun objecte decoratiu, disfressa, màscara, joguina... manipulant materials senzills i tradicionals  com capses de cartró, plats i ampolles de plàstic,, coberts, bosses... demostrant com podem convertir i aprofitar qualsevol material per crear noves coses d'una manera artística. La mainada podrà fer el seu "objecte" amb l'ajuda del monitor i se'l podrà emportar a casa. Es treballarà a més amb diferents materials cada dia com plastilina , fustes, papers, cartolines, tela. Manualitats senzilles que no requereixen ni molta habilitat ni molta estona de realització, però que estimulen la creativitat i la imaginació.

JOCS, DANSES I CANÇONS:

A paritr d'una beru història o pretext, l'actor ensenya jocs, danses, cançons... amb evolucions senzilles i fácils d'aprendre on hi pot participar tothom. Es pot complementar segons els dies l'animació amb elements o senzilles disfresses com barrets, màscares o maquillatges... amb petites idees genials per muntar una festa.

L'Eudald és un fantàstic creador de personatges. En aquesta galeria podeu veure alguns exemples. La creació de personatge inclou, a més, vestuari i maquillatge.

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

  • Espectacle adaptable a diversos entorns i situacions

ALTRES ESPECTACLES:

  • Familia Carquinyoli

  • Love Party

  • Casaments

  • Comparses

  • Festes infantils

  • Halloween

  • Nadals

  • Sant Jordi