top of page

Scura Splats

LA SELVA

Scura Splats es va crear l'any 1997 de la mà de Joan Raga i Carme Canós. Al llarg d'aquests 16 anys s'han creat més de 15 espectacles entre produccions pròpies i coproduccions.

Els seus espectacles han sigut representats en infinitat de ciutats i pobles de tota la geografia espanyola i des del passat 2002 Scura Splats ha obert els seus horitzons al públic internacional.

Progressivament Scura Splats ha incorporat a les seues representacions diferents disciplines artístiques, com ara la dansa, el circ, la música i la pirotècnia, amb què crea espectacles versàtils que han tingut una acollida extraordinària entre el públic.

Des dels nostres inicis hem produït tota classe d'espectacles: teatre de carrer, correfocs, accions teatrals, sala infantil, sala d’adults, café teatre, recitals, etc. Creiem en l'actor complet que és capaç de desenvolupar distintes tècniques teatrals al llarg de la seua carrera i d’enfrontar-se a distints espais. Això fa que el nostre treball tinga al·licients i, per tant, siga més intens, al mateix temps que ens permet tenir un repertori variat de propostes i alternatives teatrals

LA  SELVA  envaeix la ciutat amb personatges d’una tribu qualsevol de les moltes que l’habiten. Els grans animals han sigut domesticats pels humans, però es regeixen pels seus instints i de vegades s’espanten i ataquen tot allò que posa en perill les seues vides. Durant el recorregut, la tribu executarà coreografies i rituals en els quals el públic participarà d’una manera activa. La festa i la sorpresa estan garantides en una posada en  escena plena de color, música i provocació. Amb LA SELVA volem fer passar una bona estona de sana diversió familiar, salvatge i fantàstica, perquè creiem en la vida salvatge i el que més ens agrada és ser i estar en contacte amb la natura

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

LA SELVA és un espectacle concebut per a desfilades i cavalcades. La comitiva està formada per: EL GORIL·LA (5 m alt x 6 m llarg x 3 m ample), L’ELEFANT (5 m alt x 6 m llarg x 3 m ample), 2 cavallers sobre ESTRUÇOS (xanques d’1 metre) i 2 ballarins en xanques de ballesta amb màscares gegants (PANTERA NEGRA i LLEÓ). En total, 6 actors que manipulen elements i executen danses tribals.

DOCUMENTACIÓ:

02-la-selva
13-la-selva
12-la-selva
05-la-selva
03-la-selva
09-la-selva
11-la-selva
01-la-selva
bottom of page