top of page

Circ Vermut

NI CAP NI PEUS

L’objectiu és clar: passar una bona estona.

Dos personatges amb clau de circ i humor intentaran sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta  o pintar un quadre.

Com que aquests dos personatges decideixen donar-li la volta a tot objecte, persona o animal que es trobin i fer-lo servir a la seva manera, es veuen immersos en un món de incongruències impossible de desxifrar.

Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines; la roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. Un show fresc on la comicitat és sempre present, a més d’un caire familiar completament agradable on gaudeixen tant els petits com els grans.

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

DURADA 50-55 minuts

PÚBLIC “Ni cap ni peus” és un espectacle per a tots els públics.

ESPAIS Apte per carrer i per sala.

ESPAI ESCÈNIC L’espai escènic utilitzat és de 10m (fons) x 12 m (amplada). Cal que sigui un terreny pavimentat pla, llis i no inundable (no pot ser una superfície de terra, grava o gespa). El desnivell no pot ser superior al 3%. En cas que no es compleixin aquestes característiques, es necessitarà una tarima de la menor alçada possible de 10m (fons) x 12 m (amplada).

ALÇADA MÍNIMA Per muntar l’estructura de la perxa xinesa cal una alçada de 6m. Consulteu a la companyia per alçades inferiors.

ANCORATGES Es necessiten 4 punts d’ancoratge al terra, que poden ser: bancs, fanals, arbres o contrapesos de 600 Kg cadascun com a mínim (peses de ciment, bidons d’aigua,...). En el cas de fer servir contrapesos, cal contactar amb la companyia per concretar la posició exacta. També hi ha l’opció de clavar piquetes. Si el terra és pavimentat i es pot foradar, es poden utilitzar tacs químics (els aportarà la companyia si s’avisa amb antelació suficient).

SO En el cas que l’organització no disposi d’equip de so, la companyia Circ Vermut pot aportar el material de so necessari per realitzar l’actuació. En aquest cas l’organització haurà d’avisar amb suficient antelació.

LLUM En el cas que l’actuació sigui nocturna o just abans de pondre’s el sol, caldrà equip de llum per il·luminar l’espectacle. Poseu-vos en contacte amb la companyia per concretar les necessitats.

MUNTATGE 3 hores abans de l’espectacle, per muntatge, proves de so i escalfament.

DESMUNTATGE 1 hora aproximadament. Cal que l’espai estigui il·luminat fins que es finalitzi el desmuntatge. 

AFORAMENT Cadires o grades suficients per a un bon aforament, tenint en compte la previsió de públic.

PERSONAL Es necessitaran 2 persones per ajudar en el muntatge i el desmuntatge. També caldrà que hi hagi un regidor d’espai durant l’espectacle.

 

ACCÉS Possibilitat d’entrar a l’espai amb una furgoneta i aparcament proper a l’espai d’actuació. En cas de pernoctació, també caldrà un aparcament segur per al remolc.

ALTRES NECESSITATS Aigües des de l’inici del muntatge. Camerino amb dutxa per després de l’espectacle. Valles per delimitar l’espai posterior de l’escenari. Una presa d’electricitat 16A/ 220V.

DOCUMENTACIÓ:

vermut
vermutI
vermutIII
vermut II
bottom of page