top of page

Vanessa Varela

ANIMACCIONS

ANIMACIÓ INFANTIL per a tot tipus d´events.

Vàries opcions!!!


1. ANIMACIÓ MUSICAL EN VIU (Dúo/Quartet musical-Animació)

Aquesta opció és perfecta per a Coles, Guarderies, festes de Poble, Casaments, Comunions... Dances de tota la vida amb ritmes ben moderns!

Si vols pots afegir activitats amb elements com globus gegants, Confetti... durant les quals farem sonar la música més actual i que més li agrada a petits i grans!!!

2. ANIMACIÓ INFANTIL amb balls i jocs (una animadora) Molt adequada per a festes de petit format i aniversaris privats. Música del més actual amb una barreja de Jocs ben divertits i dances amb elements com boles de colors, mocadors, cordes... I moltes rialles!

2.1. ANIMACIÓ INFANTIL TEMATITZADA (Nadal, Barça, Carnestoltes...) Mateix contingut que l´anterior format amb adaptacions segons la temàtica.

3. DISCOTECA INFANTIL. Perfecte per a Escoles, festes de Poble, Comunions, Aniversaris... (una animadora)
Per a què els nens i nenes ballin sense parar els seus temes musicals preferits!

4. LA KIARA VOL RECUPERAR LA IMAGINACIÓ. La Kiara és una Elfo del país IMAGINARIUM. És l´indret amb els habitants més imaginatius del planeta!!! Tenen tanta imaginació, que són els encarregats d´escriure els contes que després llegiran els nens i nenes de tot el món!! Però un vendabal ha destruït tots els camps de conreu i els Imaginariencs només poden menjar cotó de sucre... i s´han quedat sense imaginació! perque ja no poden menjar verdures, ni fruites ni cereals... Així que la KIARA sortirà a recórrer el món en busca de llavors per plantar-les al seu país i així poder escriure contes de nou. La voleu ajudar??? (ANIMACIÓ DE TRES QUARTS D´HORA APROXIMADAMENT. IDEAL PER A ESCOLES (INFANTIL))

5. LA PRUNA I LA LLUNA

Conte- Animació musical (Una Animadora + Guitarrista)

Al fil de la història de la Pruna, una nena que dessitja tocar la Lluna, fem un recorregut per algunes de les cançons més populars del cançoner infantil català. 1h aprox.

6. SANT JORDI, LA PRINCESA I EL DRAC MALHUMORAT

El Drac ha demanat que li portin als nens i nenes i a la Princesa per menjar-sels! però no sap que existeix un Caballer anomenat Jordi disposat a fer el que calgui per tornar la pau al Regne! Voleu saber cóm ho aconseguirà?


7. NADAL DE NADALES, ELFOS JUGANERS I MÀGIA!

Per Nadal us Oferim Animacions plenes de contingut nadalenc, Adaptant els Jocs per estar més a pop del pol Nord, del Pare Noël, dels Elfos, de les xemeneies que reben regals, dels Reis Mags, de la Neu… La Kiara, una Elfa ajudant del Pare Noël us portarà tota la màgia del Nadal!!!


8. PRESENTACIÓ/DINAMITZACIÓ DE GALES, ENTREGUES DE PREMIS, FINAL DE CURS... La presentadora/Animadora/Speaker més divertida que t´hagis trobat! Una llarga experiència en el mon de l´Animació i l´Espectacle em permeten oferir la millor Presentació, Animació, Dinamització, adequant-me a les necessitats del Client.

9. PINTACARES. Papallones.. gats... princeses de Gel, del Bosc, super heróis... Tot és possible amb un pincell i molta imaginació!!

10. GLOBOFLÈXIA. Gatets, conills, flors, barrets, espasses, ales de papallona... En un tres i no res!

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

Espectacle adaptable a diversos espais i situacions.

DOCUMENTACIÓ:

Vanessa Varela Animaccion
Vanessa Varela Animaccions
Vanessa Varela Animaccions
Vanessa Varela Animaccions
Vanessa Varela Animaccions
Vanessa Varela Animaccions
bottom of page