top of page

VALENTÍN MOYA TRÍO

Coincidint amb el centenari del naixement de Django Reinhardt (1910), neix aquest trio barceloní format per tres músics professionals pioners del gipsy swing a Catalunya.

 

Aquest nou projecte musical creat per Valentí Moya té com a objectiu principal contribuir a la difusió del jazz manouche o gipsy swing al nostre país, estil creat pel guitarrista Django Reinhardt a la primera meitat del segle XX.


Amb un repertori ampli i variat que passa pels estàndards del jazz manouche, bossa, bolero, vals i composicions pròpies inspirades en l’obra de Django, aconsegueixen connectar de seguida amb el públic directe creant un ambient agradable i amb molt de swing apte per a tothom.


Tot i ser un projecte nou, els seus components tenen una gran experiència i una llarga trajectòria als escenaris i han actuat a festivals de jazz nacionals i internacionals (Brasil, Alemanya, Anglaterra, Grècia, França). Ara coincideixen en aquesta aposta, que, amb un directe contundent, creatiu i espectacular, arriba al públic a través del seu estil: el gipsy swing.

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

DOCUMENTACIÓ:

VALENTIN MOYA TRIO 001
bottom of page