top of page

B-Funk

B-funk neix a Barcelona de la mà de vuit músics professionals de diferent procedència però amb un vincle en comú: la seva passió per la música funk.     Els components de B-funk han actuat al costat d’artistes com Boney M, Sergio Makaroff, David Bisbal, Miguel Ríos, Armando Manzanero, Coco Comin i Ramoncín i formen o han format part de grups com Hotel Cochambre, Frank Mercader, Buen color, The Slingshots i Always Drinking Marching Band entre d’altres. La seva professionalitat i experiència garantitzen un so sòlid, personal i ple d’energia en un repertori que va des del més pur funky-disco dels  anys 70 fins les posteriors tendències acid-jazz passant per clàssics imprescindibles de la pista de ball com són James Brown, Earth wind & fire, Lisa Stansfield, Jamiroquai, Stevie Wonder i Donna Summer.   
 
La formació musical de la banda es composa de bateria (Daniel Levy), baix (Jorge Carrasco), teclat (Jose Gallardo), guitarra (Gora Casado), dues veus (Amanda Delfo i Clara Dini) i la secció de vents formada per saxo (Sergi Franch) i trompeta (Sergi Basart). Al seu directe, B-funk ens fa viatjar al temps recuperant el groove de l’autèntic so negre i unint la força del funk amb l’energia del disco i l’elegància de l’acid-jazz. Tot per oferir un espectacle en rigorós directe ple de diversió i de gran qualitat musical que fa ballar i gaudir a tots els amants de la bona música. 
 
Dos estils de directe: B-funk ofereix dos tipus de repertori segons les característiques del concert:  
 
-  el B-funk per ballar:  Earth wind & fire, James Brown, Jamiroquai, Stevie Wonder... s’uneixen per a presentar un espectacle vital, divertit i 100% ballable amb tota l’energia del funk, el disco i el soul. 
 
- el B-funk més elegant: migs temps, temes cool i amb estil on B-funk posa el seu inconfusible toc de classe amb cançons d’Incognito, The Brand new heavies, James Taylor Quartet i Lisa Stansfield entre d’altres.  
 
FEEL THE GROOVE, BE FUNK! 

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

DOCUMENTACIÓ:

B-FUNK - Imatge
B-FUNK Logo terra
B-FUNK - Mur
B-FUNK - Logo + foto
B-FUNK - Logo Facebook
bottom of page