top of page

El burro dels jocs

LUDOTECA DE JOCS TRADICIONALS

Veureu córrer un avi darrera la rutlla, aprendreu a fer ballar la baldufa i els més petits ens prepararan deliciosos àpats tot jugant a la fireta! Portem uns cartells on s’explica com es juga i l’origen de cada joc, així que la canalla aprèn a jugar amb jocs de sempre i els grans recorden la seva infantesa. Tothom es diverteix i participa moltíssim!

FITXA TÈCNICA DE L'ESPECTACLE

LLISTAT DE JOCS: Les anelles, la baldufa, les bales, el bilboquet, les bitlles catalanes, els cavallets, la corda de saltar, la cursa de sacs, el diàbolo, la ferradura, la fireta, les gallines, el hula-hoop, el io-io, el joc de la granota, els jocs musicals, els jocs de taula (awalé, senet, dames, backgammon, dominó, fanorona, escacs, parxís, oca, quatre en ratlla, mikado, tangram doble, tanca la caixa, jocs de relació, dominó gegant i mikado gegant), la peteca, la pilota, la rutlla, els talons de sabata, el teatre de titelles, els tiradors o “tiraxines”, el trompitxol, el volant, les xanques, les xapes i la xarranca.
 
CAPACITAT: Entre 150 i 200 persones jugant alhora, des dels més petitons fins als més ganàpies (pares, avis,…).
 
EDAT: De 1 a 99 anys.
 
MÚSICA: Música ambiental inclosa.

REQUISITS TÈCNICS: Espai pla de mínim 250m2 (tot i que és adaptable a qualsevol tipus d’espai). Presa de corrent de 220v amb potència per a 1000W de so. Accés amb camionet i aparcament a prop.

 

MONITORS: 3 monitors.

 

ASSEGURANÇA: EL BURRO DELS JOCS disposa d’una assegurança de responsabilitat civil per a cobrir qualsevol tipus d’accident.

DOCUMENTACIÓ:

ludoteca-04
ludoteca-03
ludoteca-02
ludoteca-01

ALTRES ESPECTACLES:

bottom of page